Vul hieronder uw email adres in:
"Discrete en nette afhandeling van alle financiële zaken, waar ik als drukke ondernemer niet altijd tijd en zin in hebt. Dankzij de inzet van Johan Hak heb ik er weinig omkijken naar en kom ik niet voor nare verassingen te staan."

Rinus Havenaar
Internet ondernemer in Rotterdam

Onze cliënten
Onze opdrachtgevers komen niet alleen uit Alblasserdam en Alblasserwaard. Wij zijn actief in de regio Rotterdam en Dordrecht.

Onze cliëntenkring bestaat uit verschillende sectoren van het Midden- en Kleinbedrijf o.a. detailhandel, productiebedrijven, installatiebedrijven, taxivervoer, hoveniers, schilders, timmerbedrijven, bestrating, zakelijke dienstverlening ect.
Gemeenschappelijk kenmerk van onze cliënten is dat een ieder graag een eerlijk, nuchter en degelijk advies wil ontvangen, naar aanleiding van een heldere rapportage.
 
Desgewenst verzorgen we ook de volledige boekhouding van bedrijven en zzp'ers. Hierdoor kan de ondernemer zich volledig richten op zijn eigen bedrijf en blijven zijn administratieve taken beperkt.
 

Starters zijn bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag reeds in de oriënterende fase.
Passende oplossingen en mogelijkheden bieden wij ook in situaties van uitbreiding, bedrijfsovername of het beëindigen van een bedrijf.


© Copyright 2024 www.hakaa.nl. Alle rechten voorbehouden. Powerd by NAM-CMS. Ontwerp & Realisatie: NetandMore Rotterdam
[ sitemap ]