Vul hieronder uw email adres in:
Bent u op zoek naar een behartiger van uw financiële belangen, wilt u een kantoor met korte communicatielijnen, houdt u niet van wachttijden en wilt u niet teveel betalen? Dan bent u bij ons kantoor aan het juiste adres. Dit geldt uiteraard zowel voor uw zakelijke als voor uw privé belangen.

Johan Hak, AA Accountant.

AA-Accountant J. Hak

Ons kantoor is in het jaar 2000 gestart en is gevestigd in Kinderdijk. Onze cliënten komen uit de regio Zuid Holland Zuid. De beknoptheid van ons kantoor heeft als voordeel dat uw gegevens direct voorhanden zijn en niet over verschillende afdelingen en personen zijn verspreid.

Wij zijn op de hoogte van het reilen en zeilen van uw bedrijf en wij kennen de regionale markt. Met deze kennis zijn wij in staat de reguliere accountantswerkzaamheden op adequate wijze voor u te verrichten. Daarnaast kunnen wij met u meedenken en advies geven over besturen van uw onderneming. Hierdoor zijn onze rapporten geen cijfers op papier, maar handvatten voor uw bedrijfsvoering.

Om u goed te kunnen adviseren is persoonlijk contact essentieel. Bij ons bent u dan ook niet een van de vele cliëntnummers. Wij kennen onze cliënten persoonlijk en met ons kleine team zijn de communicatielijnen kort.


© Copyright 2024 www.hakaa.nl. Alle rechten voorbehouden. Powerd by NAM-CMS. Ontwerp & Realisatie: NetandMore Rotterdam
[ sitemap ]